Menu
Home » Elektronisch roken

Elektronisch roken

elektronisch roken

Elektronisch roken

Elektronisch roken is een nieuwe vorm van roken die sterk in opkomst is. Het geld als een volwaardig alternatief voor een normale sigaret. De e-sigaret is niet bedoeld voor niet rokers en personen onder de 18 jaar.

Wat is e-roken?

Bij elektronisch roken is er geen sprake van verbranding. Door middel van verhitting wordt er een speciale vloeistof, E-liquid, verdampt. Elektrisch roken kan met behulp van een elektrische sigaret. Deze bestaat uit een batterij, verdamper en een clearomizer. De clearomizer wordt gevuld met E-liquid. In deze clearomizer bevindt zich de verdamper die door een knopje op de batterij wordt geactiveerd en verhit. De E-liquid wordt hierdoor omgezet in damp, welke men vervolgens kan inhaleren. Wij hebben verschillende modellen in het assortiment. Zo hebben wij leuke kleine handzame modellen zoals de ” Joyetech eGo Aio” maar ook meer geavanceerde modellen zoals de “ Eleaf istick Pico

elektrisch-roken

E-roken en E-liquids

Bij elektronisch roken krijgt men uitsluitend damp binnen. Deze damp bevat geen teer, koolmonoxide of andere schadelijke stoffen die wel in een traditionele sigaret zitten. In de E-liquids zit wel nicotine, maar het is ook mogelijk om nicotinevrij te dampen. Op deze manier is het mogelijk om langzaam uw nicotinebehoefte af te bouwen. Bij Go-Vapour hebben wij een eigen Liquidlijn met ruim 20 smaaksoorten en 4 verschillende nicotinegehaltes. Onze E-liquids zijn van hoge kwaliteit en hebben een pure smaakbeleving doordat ze zijn verrijkt met natuurlijke aroma’s.

De voordelen van de elektrische sigaret

De Elektrische sigaret heeft vele voordelen, waaronder:

  • Het is veel gezonder dan roken door de weglating van teer en koolstofmonoxide;
  • Het is op de lange termijn veel goedkoper dan het gewone roken;
  • De damp uit de E-sigaret laat nagenoeg geen geur achter in tegenstelling tot rook;
  • Elektronisch roken is ook mogelijk zonder nicotine;

Uitbreidingsmogelijkheden e-sigaret

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een bepaalde E-sigaret is het mogelijk om deze uit te bereiden met een andere clearomizer. Mogelijk wilt u een grotere tankinhoud of een model met verwisselbare coils of liever een model met wicks (lontjes). Alles is mogelijk wanneer u kiest voor de juiste aansluiting.

e-liquids

Assortiment voor elektrisch roken

Go-Vapour heeft gekozen voor een functioneel assortiment. Dit houdt in dat we hebben gekozen voor modellen die makkelijk te bedienen zijn en tevens eenvoudig schoon te maken zijn. Binnen ons assortiment hebben we modellen voor beginnende- maar ook voor ervaren dampers. Bij de producten kunt u uitgebreid lezen wat alle modellen te bieden hebben.

Betaalmogelijkheden bij Go-Vapour

Wilt u producten bestellen? U kunt een bestelling veilig betalen op drie verschillende manieren:

  • Via iDEAL met Nederlandse banken
  • Via Paypal met een creditcard
  • Via MisterCash / Bancontact

paypal      ideal      mistercash