Menu
Home » Elektrisch roken

Elektrisch roken

Elektrisch roken

Elektrisch roken is een gezonder alternatief voor het traditionele roken, hierbij vindt er geen verbranding plaats maar uitsluitend verdamping van een vloeistof door verhitting. Deze vloeistoffen(E-liquids) zijn vrij van teer, koolmonoxide en andere kankerverwekkende stoffen.

Elektrisch roken bij Go-Vapour

Elektrisch roken bij Go-Vapour betekent dat u kiest voor een kwaliteitsproduct. Al onze E-sigaretten zijn makkelijk in gebruik, prettig geprijsd en fraai vormgegeven . Daarnaast worden ze door ons uitgebreid getest op dampprestaties en levensduur alvorens te worden opgenomen in ons assortiment. Al onze producten hebben een duidelijke productomschrijving waarin de eigenschappen  van het product beschreven staan. U kunt ook inzoomen op de foto’s, zodat u het product goed kunt bekijken en een verantwoorde aankoop kunt doen. Daarnaast kunt u van al onze startersets een uitgebreide Nederlandse handleiding inden op onze website. Mocht u desondanks nog geen keuze kunnen maken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor advies.

elektrisch-roken

De voordelen van elektrisch roken:

  • Deze vorm is minder schadelijk, geen teer,koolmonoxide en stikstofoxide.
  • Ook te gebruiken zonder nicotine.
  • De elektrische sigaret is vele malen goedkoper dan traditioneel roken.
  • Produceert geen vervuilende rook maar reukloze damp.
  • In principe mag men de e-sigaretoveral gebruiken.
  • De elektrische sigaret bezorgt geen brandgevaar.
  • Is te gebruiken met een ruim assortiment smaken.

Waarom e-roken

Bij het overstappen op een elektrische sigaret kunnen mensen nog steeds voorzien in hun nicotinebehoefte en hoeven de gewoonte van het roken niet af te leren. Bijkomende positieve resultaten zijn verder dat het reukvermogen wordt hersteld en dat de conditie met stappen vooruit gaat als gevolg dat men geen teer en koolmonoxide meer binnenkrijgt wat een aanzienlijke verbetering van de longinhoud tot gevolg heeft.

Waarom is er weerstand tegen e-roken?

Doordat elektrisch roken wereldwijd een enorme vlucht neemt, zijn er partijen die hierdoor enorme inkomsten mislopen. Denk hierbij aan de overheid die veel minder accijnzen binnenkrijgt, de tabaksfabrikanten die miljoenen mislopen, maar ook de gezondheidszorg die veel minder rookgerelateerde ziektes hoeft te behandelen. Andere partijen geven aan dat men nog steeds verslaafd is en dat de gezondheidsvoordelen nog niet bewezen zijn. Ondertussen groeit het aantal gebruikers gestaag door en is de verwachting dat er op korte termijn meer mensen een e-sigaret dampen dan traditioneel roken.

Elektrisch roken en de kosten

Elektrisch roken kan een enorme besparing opleveren. Bij mensen die relatief veel roken wordt dit verschil steeds groter. Iemand die een pakje sigaretten per dag rookt, kan per jaar wel € 2000,- besparen. Via onze besparingscheck kunt u direct zien wat uw besparing is als u overstapt op elektrisch roken.

Betaalmogelijkheden bij Go-Vapour

Wilt u producten bestellen? U kunt een bestelling veilig betalen op drie verschillende manieren:

  • Via iDEAL met Nederlandse banken
  • Via Paypal met een creditcard
  • Via MisterCash / Bancontact

ideal  paypal  mistercash