Menu
Home » E-sigaret kopen

E-sigaret kopen

e-sigaret kopen

Een e-sigaret kopen, maak de juiste keuze!

In de loop der jaren is de e-sigaret enorm populair geworden. Dit is niet zo verwonderlijk want de ontwikkeling en kwaliteit van de esigaret is dan ook enorm verbeterd. Sommige mensen hebben nog het beeld van de “supersmoker” in hun hoofd, maar die tijd ligt inmiddels al ver achter ons. Tegenwoordig is de e-sigaret er in alle kleuren en maten en het product is een waardige vervanger voor de traditionele sigaret. Mocht u met de gedachte rondlopen om een elektronische sigaret aan te schaffen dan bent u bij Go-Vapour aan het juiste adres. Er is geen reden meer om niet over te stappen op deze verantwoorde manier van roken. Een e-sigaret kopen? Bestel vandaag nog uw eigen e-sigaret bij Go-Vapour.

Wat zijn de voordelen van de elektrische sigaret?

  • Elektrische sigaretten zijn minder schadelijk, geen teer, koolmonoxide en stikstofoxide.
  • De elektrische sigaret is ook te gebruiken zonder nicotine.
  • Elektrisch roken is vele malen goedkoper dan traditioneel roken.
  • Doordat er geen verbranding plaatsvind wordt er geen vervuilende rook maar reukloze damp geproduceerd.
  • Elektrische sigaretten mag men in principe overal gebruiken.
  • Elektrisch roken bezorgt geen brandgevaar.
  • Go-Vapour e-liquids zijn verkrijgbaar met een ruim assortiment smaken en nicotinesterktes.

e-sigaret kopen

Hoe werkt een e-sigaret?

De e-sigaret bestaat uit een aantal onderdelen. Door de batterij te activeren wordt er een bepaalde stroomsterkte naar de verdamper gevoerd. Deze verdamper zit in de clearomizer ofwel het vultankje. Deze clearomizer is gevuld met een vloeistof, e-liquid. Wanneer de verdamper wordt verhit, zal de e-liquid omgezet worden in damp. Deze damp kan worden geïnhaleerd. Voor een beginnende damper is het even wennen om te roken met een e-sigaret, maar na enige oefening krijgt u in principe hetzelfde gevoel als bij een normale sigaret zonder de schadelijke stoffen binnen te krijgen.

Een elektrische sigaret kopen, waarom zou ik?

Een e-sigaret kopen kan in veel gevallen een uitkomst bieden. Mocht u overstappen naar elektrisch roken dan kunt u nog steeds voorzien in zowel de nicotinebehoefte als de gewoonte. Doordat de e-liquids in diverse sterktes bij ons te koop zijn, kunt u heel langzaam het nicotinegehalte verminderen zonder last te hebben van ontwenningsverschijnselen. Na verloop van tijd is het zelfs mogelijk om helemaal nicotinevrij te dampen.

e-liquids

Waarom kopen bij Go-Vapour?

Een e-sigaret kopen doe je natuurlijk bij Go-Vapour. Wij testen alle producten eerst zelf alvorens we deze opnemen in ons assortiment. Hierbij kijken we naar kwaliteit, levensduur, veiligheid, bedieningsgemak en prijs. Onze E-liquids worden gefabriceerd in Duitsland en voldoen aan de meest strenge Europese regelwetgeving. Deze E-liquids worden gefabriceerd met natuurlijke aroma’s en zijn gekeurd door ‘Eurofins’, een zeer vooraanstaand internationaal laboratorium. Wilt u een elektrische sigaret kopen dan bieden wij snelle levertijden. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur, dan wordt uw bestelling nog de zelfde dag verzonden. Onze klantenservice is geopend van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar voor al uw vragen.

Betaalmogelijkheden
Bij Go-Vapour kunt en snel veilig betalen op drie verschillende manieren:

  • Via iDEAL met Nederlandse banken
  • Via Paypal met een creditcard
  • Via MisterCash / Bancontact

ideal      paypal      mistercash