Menu
Home » E-roken

E-roken

E-roken

E-roken een alternatief voor tabak.

De E-sigaret is natuurlijk niet bedoeld om te beginnen met dampen, maar net als mensen die beginnen met roken zullen er ook mensen zijn die beginnen met dampen. Wij zullen dit echter nooit stimuleren, dus als je niet rookt begin dan ook niet met dampen. Wij zien dampen uitsluitend als een alternatief voor rokers.

Hoe werkt een e-sigaret?

Om deze vraag te beantwoorden moeten we eerst kijken naar de werking van een elektrische sigaret. Bij het dampen inhaleer je onder verhitting een bepaalde vloeistof die wordt omgezet in damp. Er vindt dus geen verbranding maar uitsluitend verdamping plaats. Deze vloeistoffen E-liquids genaamd kunnen ook nicotine bevatten. Omdat een roker verslaaft is aan nicotine wordt dit hierdoor vervangen. E-roken betekent dus dat je nog steeds rook(damp) binnenkrijgt en wanneer je hiervoor kiest nicotine.

onze-e-sigaretten

 

Omdat bij dampen geen verbranding plaatsvindt krijg je niet de gevaarlijke stoffen binnen die je bij het traditionele roken wel binnen krijgt zoals koolmonoxide en teer. Daarnaast zitten er in sigaretten nog vele andere gevaarlijke stoffen die je niet binnen krijgt bij het E-roken.

E-roken is veel goedkoper

Na aanschaf van een E-sigaret welke bij ons al te verkrijgen is vanaf € 19,95, hoef je enkel nog de E-liquid en met enige regelmaat een verdamper aan te schaffen. De besparingen ten opzichte van het traditionele roken kunnen wel oplopen tot 80%. Uiteraard is het financiële voordeel afhankelijk van hoeveel je ooit rookte en nu dampt. Handig is in deze om gebruik te maken van onze besparingscheck waar u direct kunt zien wat u bespaart.

E-roken is socialer

Omdat er dus geen verbranding plaatsvindt bij het E-roken en de E-liquids nagenoeg geurloos zijn hebben andere mensen nagenoeg geen last van de uitgeademde damp. Je mag in principe ook overal dampen.

e-liquid