Menu
Home » E-sigaret kopen

E-sigaret kopen

e-sigaret kopen

E-sigaret kopen, maak de juiste keuze!

Een e-sigaret kopen doe je makkelijk en snel via de webwinkel van Go-Vapour. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur besteld wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Wij bieden een ruim assortiment van de meest bekende merken tegen zeer concurrerende prijzen. Mocht u met de gedachte rondlopen om een elektronische sigaret aan te schaffen dan bent u bij Go-Vapour aan het juiste adres. Een e-sigaret kopen? Bestel vandaag nog uw eigen e-sigaret bij Go-Vapour.

Wat zijn de voordelen van de elektrische sigaret?

Helaas mogen wij hier in verband met de Nederlandse wetgeving geen uitspraken over doen daar dit mogelijk als reclame wordt gezien er is hierover echter voldoende informatie te vinden via internet en speciale e-sigaret forums.

e-sigaret kopen

Hoe werkt een e-sigaret?

De e-sigaret bestaat uit een aantal onderdelen. Door de batterij te activeren wordt er een bepaalde stroomsterkte naar de verdamper gevoerd. Deze verdamper zit in de clearomizer ofwel het vultankje. Deze clearomizer is gevuld met een vloeistof, e-liquid. Wanneer de verdamper wordt verhit, zal de e-liquid omgezet worden in damp. Deze damp kan worden geïnhaleerd. Voor een beginnende damper is het even wennen om te roken met een e-sigaret, maar na enige oefening krijgt u in principe hetzelfde gevoel als bij een normale sigaret.

Een elektrische sigaret kopen, waarom zou ik?

Een e-sigaret kopen kan in veel gevallen een uitkomst bieden. Mocht u overstappen naar elektrisch roken dan kunt u nog steeds voorzien in zowel de nicotinebehoefte als de gewoonte. Doordat de e-liquids in diverse sterktes bij ons te koop zijn, kunt u heel langzaam het nicotinegehalte verminderen zonder last te hebben van ontwenningsverschijnselen. Na verloop van tijd is het zelfs mogelijk om helemaal nicotinevrij te dampen.

e-liquids

Waarom kopen bij Go-Vapour?

Een e-sigaret kopen doe je natuurlijk bij Go-Vapour. Wij testen alle producten eerst zelf alvorens we deze opnemen in ons assortiment. Hierbij kijken we naar kwaliteit, levensduur, veiligheid, bedieningsgemak en prijs. Onze E-liquids worden gefabriceerd in Duitsland en voldoen aan de meest strenge Europese regelwetgeving. Deze E-liquids worden gefabriceerd door middel van een geavanceerd productieproces en zijn gekeurd door ‘Eurofins’, een zeer vooraanstaand internationaal laboratorium. Wilt u een elektrische sigaret kopen dan bieden wij snelle levertijden. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur, dan wordt uw bestelling nog de zelfde dag verzonden. Onze klantenservice is geopend van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en bereikbaar voor al uw vragen.

Betaalmogelijkheden
Bij Go-Vapour kunt en snel veilig betalen op drie verschillende manieren:

  • Via iDEAL met Nederlandse banken
  • Via Paypal met een creditcard
  • Via MisterCash / Bancontact

ideal      paypal      mistercash